Aanbod en tarieven

Individuele coaching sessies

Ik bied een gratis kenningsmakingsgesprek aan van 15-20 minuten voor nieuwe klanten. Op die manier kunnen wij elkaar een beetje leren kennen en bepalen of wij goed zouden kunnen samenwerken.

Alle sessies kunnen gedaan worden via Skype of bij mij thuis in Almere en duren rond 50 minuten. Het intakegesprek duurt altijd wat langer – ongeveer 1,5 uur.

Prijzen: (excl BTW van 21%)

Enkele sessie: € 55

Pakket met 3 sessies: € 150

Pakket met 6 sessies: € 300

Hoeveel sessies je nodig hebt hangt af van de omvang van je probleem een ook inderdaad hoeveel je er zelf aan werkt. Als je bijvoorbeeld energy tapping wilt gebruiken voor het omgaan met een specifiek en beperkt probleem, is 3 sessies misschien genoeg, maar als je je hele leven problemen hebt gehad met eten en je lichaam, dan duurt het natuurlijk wat langer. Bij het kenningsmakingsgesprek of de intake kunnen wij samen een meer gedetailleerd plan samenstellen.

Voor het maken van een afspraak kan je de booking kalender gebruiken of contact opnemen via e-mail, of bellen of een app sturen naar +31 (0)6 303 16 813

 

Workshops

Ik bied ook workshops op maat aan op het gebied van body positivity, intuïtief eten en modern energy tapping. Dit kan zowel voor groepen als bedrijven. Voor meer informatie en een offerte, stuur mij een e-mail.

 

Voor zowel individuele sessies als workshops zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Up ↑

%d bloggers like this: